O nas

Odvetniška pisarna

Vodilo naše odvetniške družbe AZ ODVETNIKI o.p., d.o.o. je zagotavljanje celovitih storitev pravnega svetovanja in odvetniškega zastopanja na najvišji ravni. Sodelujemo s strankami iz različnih gospodarskih sektorjev in zaradi znanja tujih jezikov in rednega vzdrževanje stikov s kolegi v tujini prav tako zagotavljamo, da strankam ponudimo pravno podporo tudi v širšem mednarodnem okolju.

Sodelujemo z naročniki, predvsem s pravnimi osebami, iz raznovrstnih dejavnosti kot na primer bančništvo, kemična in petrokemična industrija, zdravstvo in farmacija, energetika, zavarovalništvo, mediji, gradbeništvo, nove tehnologije, avtomobilska industrija. V javnem sektorju svetujemo in zastopamo številna podjetja v državni lasti, lokalne skupnosti in javne agencije ter ponujamo storitve reševanja sporov po izvensodni poti in zastopanje strank pred sodišči. Naš temelj je dolgoročno sodelovanje z našimi naročniki, saj tako poskušamo pravne rizike zmanjšati na najnižji nivo in s tehtnim svetovanjem naročniku omogočiti primerjalno tržno prednost.

Na podlagi našega bogatega znanja in dolgoletnih izkušenj ter potreb naših strank se zavedamo, da so hitra odzivnost in kakovostna izvedba storitve v dogovorjenem roku zelo pomembna. Naši odvetniki in pravni strokovnjaki pokrivajo vsa ključna pravna področja in poskrbijo za to, da je našim naročnikom na voljo hitra, zanesljiva in celovita pravna rešitev na najvišjem strokovnem nivoju.

Danes smo ena izmed desetih največjih slovenskih odvetniških družb z visokimi ambicijami za prihodnost.

Pridobili smo certifikat, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije – Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Slovenia.

Smo tudi nosilec znaka “ODLIČNO” za mala in srednje velika podjetja, ki jo podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, v skladu z pravili COFACE Slovenija.

sps

Strokovno pravno svetovanje na področju gospodarskega in civilnega prava.

spektar

Pokrivamo širok spekter pravnega svetovanja.

profesionalen

Profesionalen in zanesljiv odvetniški kader.

IFLR1000_logo_sq-copy

Recommended Firm 2023   FINANCIAL AND CORPORATE   PROJECT DEVELOPMENT   IFLR1000 2023