header image

Avbreht, Zajc in partnerji
odvetniška družba o.p., d.o.o.

Tivolska cesta 50
1000 Ljubljana 
T: +386 (0)1 434 54 00 
F: +386 (0)1 434 54 04
E: office1(at)azodvetniki.com 

Član Warwick Legal Network, mednarodnega združenja
samostojnih odvetniških podjetij www.warwicklegal.com

Odvetniška družba Avbreht, Zajc & partnerji je vpisna kot zastopnik za modele in znamke pred Uradom RS za intelektualno lastnino in kot zastopnik pred Uradom za harmonizacijo na notranjem trgu, Alicante, Španija.

Povezava do Odvetniške zbornice Slovenije.

 
25.08.2017

Jesenski veliki kongres javnega naročanja

V organizaciji družbe IUS SOFTWARE, d. o. o., Ljubljana bo dne 18.9. in 19.9.2017 potekal Jesenski veliki kongres javnega naročanja, na katerem sodeluje tudi odvetnik Aleš Avbreht kot predavatelj in programski vodja kongresa, odvetnica Marjeta Erjavec Avbreht in Tanja Bratina pa kot predavateljici.

Na programu bo med drugimi tudi tema JAVNA NAROČILA V PRAKSI, v sklopu katere bo pod naslovom »Javnost dokumentacije v postopkih javnega naročanja in vpogled v ponudbe« predavala odvetnica Marjeta Erjavec Avbreht, »(Ne)zakonitost pogojev in zahtev v postopkih javnega naročanja« pa bo naslov predavanja, ki ga bo izvedla Tanja Bratina. Tema bo zaključena s predavanjem odvetnika Aleša Avbrehta pod naslovom »Izključnost pravic ponudnika kot podlaga za manj transparentne postopke javnega naročanja (postopek s pogajanji brez predhodne objave ...)«.

Več o dogodku najdete na spletni strani organizatorja.